Beurs- en Event Coach


De BEURSSUCCES-methode maakt jou als ondernemer ervan bewust dat een beurs of event meer is dan enkele dagen, momenten op een stand of event aanwezig zijn. Dat jouw SUCCES afhankelijk is van het uitvoeren van diverse stappen dus een EN-EN-EN en niet een OF-OF-OF.

Beurzen & Events

Deelnemen aan een beurs, een workshop plannen, is een pop-up jouw droom of een product lanceren tijdens een persconferentie, …of ben jij de ondernemer die elke week een netwerkevent bezoekt.

Hoe begin je er aan?

Maar hoe ga jij hieraan beginnen? Hoe maak je van jouw beurs een echt succes? Zal de pers aanwezig zijn op je productlancering? Of ontmoet je elke week nieuwe mensen maar worden ze nooit klant.

Succesmethode

Ik weet uit ervaring dat elk event ofwel super goed ofwel helemaal niet werken. Na meer dan 30 jaar ervaring in de beurs- en eventwereld, heb ik de BEURS/EVENT SUCCES Methode ontwikkeld.

11 stappen

In 11 stappen naar een succesvolle workshop, lezing, event, pop-up, beurs,….maar een Event/Beurschecklist (draaiboek) is een goede start.  En deze krijg jij van me helemaal GRATIS.
Daarna krijg je op regelmatige basis extra tips.

Wanneer spreek je van een beurs?
Hiervoor zijn 3 voorwaarden.

k20220519 BFoto SWS St Oedenrode AV6A5980 Klein

Je spreekt van een beurs als :

Een beurs is een specifieke eventvorm, maar is ook vaak en steeds vaker een onderdeel van andere events zoals congressen, seminars, enz.

De Methode

Deze BEURSSUCCES-methode kan je niet enkel toepassen voor beurzen maar ook voor pop-ups, feestmarkten, stands op festivals, kerstmarkten, congressen, opendeurdagen, lezingen, ..noem maar verder op als je maar een project wil organiseren van A tot Z.

De BEURSSUCCES-methode maakt jou als ondernemer ervan bewust dat een beurs of event meer is dan enkele dagen, momenten op een stand of event aanwezig zijn.  Dat jouw SUCCES afhankelijk is van het uitvoeren van diverse stappen dus een EN-EN-EN en niet een OF-OF-OF.

De BEURSSUCCES-methode bevat 11 stappen en voor elke stap zijn er waardevolle tips.

Ik wens je veel SUCCES.

boek beurssucces