Angélique Monballieu


Mama van 7 kinderen, ondernemer, enthousiast en verbindend samenwerken zijn de optelsom waarom ik onderneem. Ik hou met heel mijn hart van mijn familie en ik ben gepassioneerd voor en door mijn bedrijf. Maar er is meer.

Angélique Monballieu, wie ben ik?

“Jullie spreken zelfs met hondjes!” zei mijn zus ooit. Communicatie in al zijn vormen leerde ik als kind in het restaurant van mijn ouders. Ik ging met gasten praten en leerde al snel hoe je contact kan leggen met mensen. Ons restaurant van toen organiseerde ook feesten en events en ik vond het prachtig. Het verbinden en organiseren is me dus met de paplepel meegegeven.

Een studie van marketing en communicatie volgde en ik leerde de spreekwoordelijke kneepjes van het vak. Als afgestudeerde in de eerste lichting van het postgraduaat in beurs & eventmanagement ging ik aan de slag. In het boek BEURSSUCCES die ik schreef, neem ik je mee in mijn methode hoe je van een beurs een succes maakt voor je bedrijf.

Beurzen zijn een belangrijk onderdeel van het live zichtbaar zijn. Als lid van Febelux, de federatie voor beurzen, begeleid ik ondernemers die naar beurzen willen gaan met hun bedrijf maar geef ik ook trainingen aan bedrijven die effectief zelf een beurs willen organiseren.

Je kan me omschrijven als een enthousiast en letterlijk ondernemend persoon. Ik zet mensen aan tot actie om te doen waar ze van houden door samenwerking en verbinding. Fun, flow, focus, familie, vindbaar en verbinding, samen gaan we ervoor. Samen sterk.

Ik ben Angélique Monballieu en ik wens je van harte welkom, live en online!

VISIBLIQUE-community


De VISIBLIQUE-community verbindt mensen en bedrijven met elkaar.
Als schakel tussen alles en iedereen zorg ik voor de verbinding waardoor elke ondernemer zichtbaar groeit zowel live als online. Persoonlijk contact staat bij mij op nummer 1 omdat dit soort contact dé verbinding is tussen mens en bedrijf.
Mijn community bestaat uit geweldige ondernemers die elkaar steunen, ondersteunen en begeleiden. Je leert er alles over zichtbaar zijn live en online en tegelijkertijd kom je in een warme groep terecht. Wil je erbij?

20220519 BFoto SWS St Oedenrode AV6A6282 Klein

Visiblique Traject

— By Angélique Monballieu

Hoe zou het zijn als Jij de mogelijkheid krijgt op de volgende thema’s antwoorden te krijgen die jou helpen om jouw droom te realiseren?

Angélique

Long life learning


Door de combinatie van live zichtbaarheid en online zichtbaarheid creëren we groei.

Long life learning

Je leert en je blijft leren, elke dag. Ik leer je organiseren, zichtbaar zijn, verbinding te creëren met je klanten en samen te werken met partners. Ik kijk naar je bedrijf vanuit een droneview. We beginnen bij de basis, kijken vanuit de hoogte en draaien met een kritisch oog naar alle kanten zodat we je onderneming helemaal zichtbaar hebben en kunnen maken.

Door de combinatie van live zichtbaarheid en online zichtbaarheid creëren we groei.

Zelf blijf ik ook leren. Door bijscholing of workshops te volgen en up-to-date te blijven van de nieuwste trends. Zo kan ik mijn persoonlijke service telkens bijschaven zodat jij als ondernemer zichtbaar bent en blijft.

Persoonlijk contact en persoonlijke service


Omdat ik mijn naam, Angélique Monballieu, verbindt aan mijn onderneming, vind ik het erg belangrijk dat jij persoonlijk wordt begeleid. 

Geen eenheidsworst, geen nummer maar persoonlijk contact en persoonlijke service staan bij mij op nummer 1. Je komt terecht in een warme community met ondernemers die je steunen en begeleiden waar nodig. 

We werken samen en alles waarin ik je ondersteun is speciaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf.  Jij als ondernemer groeit, je bedrijf groeit en je zichtbaarheid vergroot.  Dát is het doel waar we samen aan gaan werken.

20220519 BFoto SWS St Oedenrode AV6A6282 Klein

Visiblique Traject

— By Angélique Monballieu

Hoe zou het zijn als Jij de mogelijkheid krijgt op de volgende thema’s antwoorden te krijgen die jou helpen om jouw droom te realiseren?

Angélique

Fun – flow – focus – familie – zichtbaar – live – online – verbinding

Angélique Monballieu = samen verbinden